2510226054 Γαλλικής Δημοκρατίας 50, Καβάλα sotirisgogou@hotmail.com
hero image
 
 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Γώγου | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καβάλα

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση και αποτελεί ένα κρίσιμο στοιχείο για το κτίριο σας. Η σωστή εγκατασταση ανελκυστηρα παίζει μείζον ρόλο για την εύρυθμη λειτουργία του, έτσι ώστε να παρουσιάσει τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα κατά την πάροδο του χρόνου.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΓΩΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες ανελκυστήρες σε όλη την Καβάλα, κατέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται για τη σωστή εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα στο χώρο σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η άρτια οργάνωση μας, μας επιτρέπουν να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την σωστή εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα ή άλλου ανυψωτικού μηχανήματος ανάλογα με τις προδιαγραφές που έχει το κτίριο σας αλλά και βάση των αναγκών σας.
 
 
 
 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ

κάθε είδους και τύπο ανελκυστήρα διατηρώντας τεχνικό φάκελο για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε από την αρχή ως την αποπεράτωσή του. Επίσης, αναλαμβάνουμε μελέτες κατασκευής ανελκυστήρων για κάθε χρήση και σε κτίρια για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ανελκυστήρα.
 
  Υδραυλικοί Ανελκυστήρες
  Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες
  Συστήματα ΑΜΕA
  Ανυψωτικά Συστήματα Φορτίων
 
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση φέρουν την ένδειξη CE και η εγκατάσταση τους γίνεται βάση προτύπου.
 
 
 
Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τις λύσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας έτσι ώστε να εγκατασταθεί ο ανελκυστήρας που σας ταιριάζει. Σκοπός μας είναι με την αποπεράτωση του κάθε έργου να έχει εξασφαλιστεί η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στον χώρο, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.