2510226054 Γαλλικής Δημοκρατίας 50, Καβάλα sotirisgogou@hotmail.com
hero image
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Γώγου | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καβάλα

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα εκτός από το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική από το νόμο, σας εξασφαλίζει και την καλή λειτουργία του καθώς και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του.

Για αυτό τον λόγο το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΓΩΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, δίνει μεγάλη βάση στον τομέα αυτό και προσφέρει άριστες υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση και την άψογη επισκευή του ανελκυστήρα που είναι εγκατεστημένος στον χώρο σας.

Παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα συντήρησης για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του κτιρίου σας. Προγράμματα προσαρμοσμένα στα μετρά σας οικονομικά, ευέλικτα και σύμφωνα πάντα με την ελληνική νομοθεσία, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του ανελκυστήρα σας.
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας καθώς και την επισκευή του σε τυχόν βλάβες που έχουν προκύψει σε αυτόν.

Κατα την διάρκεια της συντήρησης του ανελκυστήρα ελέγχονται όλα τα ασφαλιστικά μέτρα του ανελκυστήρα καθώς και λειτουργικά μέρη του. 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και πάντα πρόθυμοι να λύσουμε ακόμα και τις πιο εξεζητημένες περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στον ανελκυστήρα σας.

 

 
 
 
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας. Γι’ αυτό και εμείς βρισκόμαστε συνέχεια δίπλα σε κάθε πελάτη όποτε μας χρειαστεί.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στον χώρο, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.