2510226054 Γαλλικής Δημοκρατίας 50, Καβάλα sotirisgogou@hotmail.com
hero image
 
 

ΓΩΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καβάλα

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΓΩΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανελκυστήρων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολυκατοικίες, γραφεία, καταστήματα και γενικά σε κάθε κτίριο σε όλη την Καβάλα.

Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες γύρω από τον χώρο των ανελκυστήρων. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να αναλάβουμε την σωστή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας καθώς και οποιαδήποτε εργασία αφορά τον ανελκυστήρα του χώρου σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε όλο το φάσμα των εργασιών από την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση όσο και την αναβάθμιση - εκσυγχρονισμό κάθε τύπου ανελκυστήρα.
 
 
 
 
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις στον χώρο των ανελκυστήρων με σκοπό να πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα στο κτίριό σας. Παράλληλα, με συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση του προσωπικού έχουμε καταφέρει να παρέχουμε τις καλύτερες παροχές, άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία.

Στο διάστημα της δραστηριότητας μας στον χώρο των ανελκυστήρων έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργων σε όλη την Καβάλα. Έτσι, έχουμε πετύχει μακροχρόνιες συνεργασίες όχι μόνο με ιδιώτες και κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και με πολλούς δημόσιους φορείς σε όλη την Καβάλα.
 
 
 
Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας από την ανάληψη ενός έργου μέχρι και την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του, που θα διασφαλίσει την ασφαλή χρήση του ανελκυστήρα και την μακροχρόνια καλή λειτουργία του.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στον χώρο, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.