2510226054 Γαλλικής Δημοκρατίας 50, Καβάλα sotirisgogou@hotmail.com
hero image
 
 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Γώγου | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καβάλα

Ο εκσυγχρονισμός κάθε παλιού ανελκυστήρα είναι απαραίτητος προκειμένου να εναρμονιστεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί το αναγκαίο επίπεδο ασφάλειας του.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΓΩΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, γνωρίζοντας ότι ο εκσυγχρονισμός διαφέρει από ανελκυστήρα σε ανελκυστήρα, διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία που του επιτρέπουν να μπορεί να ολοκληρώσει σωστά κάθε εκσυγχρονισμό ανελκυστήρα.

Οι λύσεις του γραφείου μας για τον εκσυγχρονισμό του παλαιού ανελκυστήρα σας μπορούν εύκολα και ευέλικτα να ικανοποιήσουν τις νέες απαιτήσεις ασφαλείας οποιουδήποτε παλαιού ανελκυστήρα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Εκσυγχρονίζουμε μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες σε πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης σε όλη την Καβάλα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα θα έρθει στο χώρο σας για να αναλάβει τον σωστό εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας. Ερχόμαστε στο χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες του παλιού ανελκυστήρα σας, ιεραρχούμε τις προτεραιότητες εκσυγχρονισμού του και να σας προτείνουμε πάντα τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση.

Εάν θέλετε να προβείτε στον εκσυγχρονισμό ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση.

 

 
 
 
Εκσυγχρονίζουμε τις τεχνικές προδιαγραφές του παλιού σας ανελκυστήρα με τις πιο τελευταίας γενιάς ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του. 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στον χώρο, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.